mero مايلي نشيط ||
عدد المساهمات : 54 تاريخ التسجيل : 29/05/2010
| موضوع: طريقة الارز بالكارى والجمبرى والبطاطس الإثنين مايو 31, 2010 2:54 pm | |
| المقادير:
ملعقة كبيرة كارى الجمبرى متقشر طبعا ومغسول كويس توم مفروم ارز مغسول حسب الكمية التى ترغبيها
الطريقة: نحضر التوم المدقوق و المفروم وندعكها فى الجمبرى كويس هية والكارى وبعدين تجيبى تومة اخرى مدقوقة وتحطيها فى شوية زيت لحد اما تصفر وتحطى فوقها الجمبرى بس تانى حاجة الارز تعملى ارز عادى مصرى وتحطى فى عقد الماء شوية كارى والملح بتاعك طبعا بس ثالث حاجة البطاطس تقطعى بطاطس مكعبات وتقليها عادى وانتى بتقليها تحطى شوية كارى مع الزيت و ترصصى الجمبرى فوق الارز وحوالين الارز والبطاطس بجانبها
يارب تعجبكم و بالف هناااا و شفاااا | |
|